Vikloja myy Suomessa

Snipe Import Finland
30 vuoden kokemuksella
 

>
Partnerit Uutiset Snipe Import FinlandVikla kuuluu kolmen suosituimman kahden hengen kevytveneen joukkoon maailmassa. Jatkuva kysyntä ja yli 30'000 valmistettua venettä kertovat elinvoimaisesta luokasta ja siitä, että SCIRA on osannut uudistaa sääntöjään maltilla vuosien varrella. Tuloksena moderni kilpavene kohtuulliseen hintaan.

  • Snipe Import Finland aloitti toimintansa tammikuussa 2006, kun kaksi Viklapurjehtijaa päättivät perustaa yrityksen helpottamaan veneiden maahantuontia.
  • Snipe Import Finland mukana Helsingin Vene-16-Båt messuilla. Osoite: Viklaliiton osasto (SPV).
  • Nyt tuli vika näihin nettisivuihin.. korjaukset käynnissä, pahoittelut. yhteydenotot email juha.lehtinen@snipeimport.fi tai 0500 777299
  • Koitan laittaa hinnaston tähän
  • Hinnasto (pdf)
  • Fokka (pdf)
  • Isopurje (pdf)

Viklapurjehduksella on pitkät perinteet Suomessa. Suomen Viklaliiton rekisterissä on lähes 1000 venettä. Ensimmäiset Viklat rakennettiin Vaasassa jo 1947. Veneitä on valmistettu vuosien saatossa useissa paikoissa mm. Turussa, Hangossa ja vielä 80-luvun puoliväliin saakka Kokkolassa. Nykyään lähin kaupallinen valmistaja sijaitsee Italiassa. Kiinnostus Viklapurjehdusta kohtaan on selvästi lisääntynyt 90 -luvun lamavuosien jälkeen, kiitos Viklaliiton aktiivisen toiminnan.

Snipe Import Finland
SIF toimii Viklaveneiden, mastojen, purjeiden ja muiden Viklatarvikkeiden maahantuojana.

Yrityksen liikeideana on pitää Viklaluokka elinvoimaisena Suomessa ja lähiympäristössä helpottamalla Viklojen ja Viklapurjehdukseen liittyvien varusteiden saatavuutta tarjoamalla maahantuontipalveluja. Yritys on riippumaton toimija ja se pyrkii ylläpitämään toimivat suhteet kaikkiin alan johtaviin toimittajiin.

Yrityksen takana on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus Viklapurjehduksesta.

Kontaktihenkilöinä toimivat Juha Lehtinen ja Kai Saarhelo. Juha on purjehtinut Viklaa vuodesta 2004 ja hänellä on vahva osaaminen kansainvälisestä kuljetuslogistiikasta. Kai on aloittanut Viklapurjehduksen 1977 ja hän on hankkinut juuri kymmenennen Viklansa. Kailla on vahva kansainvälisen kaupan, myynnin ja markkinoinnin tausta.

kontaktit (mielellään iltaisin klo 16 jälkeen):
juha.lehtinen(a)snipemport.fi
0500 777299

kai.saarhelo(a)gmail.com
. 0400 748750

Tilausohjeet:
kun haluat tilata veneen, purjeet, maston, puomin, kölin tai muita Viklapurjehdukseen liittyviä varusteita, ota yhteyttä Juhaan tai Kaihin (mielellään iltaisin).


Serious Sailing - Serious FunTM

sivua päivitetty 2016-02 -17 (JL)